Datapolitik

1. Nyhedsbreve fra CGA og Athenas

Med nyhedsbrevet fra CGA og Athenas modtager du konkrete tilbud på foredrag, kurser eller workshops, samt invitationer til kursusdage og kundearrangementer. Vi beder dig om at vælge, hvordan vi bør målrette indholdet i vores mails, så de tilbud du modtager fra os, er relevant for lige netop dig. Ved at oplyse dit tlf.nr giver du os mulighed for at ringe til dig, såfremt at det bliver nødvendigt. Derudover bedes du oplyse, hvilken region du bor i, så vi kan invitere dig med til de kundearrangementer, som vi afholder i dit lokalområde. Du kan altid framelde dig vores nyhedsmail, ved at klikke på afmeld/unsubscribe i bunden af de mails som vi sender til dig. Vær opmærksom på, at når du afmelder nyhedsbrevet er det permanent. Du vil ikke længere modtage uopfordrede tilbud og invitationer fra CGA.

 

2. Persondatapolitik

Et af CGA og Athenas’ overordnede mål er at opretholde det højeste niveau af sikkerhed for vores kunder, foredragsholdere og medarbejdere – dette gør sig også gældende, når det kommer til beskyttelsen af personoplysninger. CGA er formidler af foredrag, kursus eller workshop. CGA og Athenas er dataansvarlig. CGA og Athenas’ kontaktoplysninger er: Opus Group ApS, Flakhaven 1, 5000 Odense C. Att. CRM-afd. CGA og Athenas udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning. CGA og Athenas er på nuværende tidspunkt i gang med at tilpasse relevante processer og systemer i henhold til de nye EU-regler for behandling af personoplysninger (GDPR). Når du, ved bestilling af et foredrag, kursus eller workshop hos CGA og Athenas, afgiver dine personoplysninger til CGA, giver du samtidig dit samtykke til at dine personoplysninger kan behandles af CGA.

 

3. Hvordan indsamler CGA og Athenas personoplysninger?

CGA og Athenas indsamler personoplysninger på følgende vis: Når du vælger at købe et foredrag, kursus eller workshop hos Athenas. Hvis du tilmelder dig et af vores kundearrangementer. Hvis vi har ringet til dig, eller mødt dig på en messe, kundearrangement eller på et kundebesøg og fået din accept til, at vi må kontakte dig på mail. Indsamling af personoplysninger samt behandlingen af disse vil til enhver tid ske i henhold til loven.

 

4. Hvilke informationer indsamler CGA og Athenas?

CGA og Athenas indsamler blandt andet følgende personoplysninger: Navn, telefonnummer, e-mailadresse, region, samt info om hvilken branche man tilhøre. Tilmeldinger til kundearrangementer. Demografiske oplysninger. Købshistorik herunder evt. interesser. Feedback via vores kundeundersøgelser. Browserinformationer.

 

5. Hvad er formålet med indsamlingen?

CGA og Athenas formål med indsamling af personoplysninger kan være ét eller flere af følgende: Behandling af din reservation eller booking af foredrag, kursus eller workshop hos Athenas. Kontakt til dig med invitationer til kundearrangementer og konkrete tilbud på foredrag, samt inspiration og nyheder. Forbedring og udvikling af Athenas serviceydelser. Tilpasning af CGA og Athenas’ kommunikation og markedsføring til dig. Analyse af din brugeradfærd og re-marketing. Administration af din relation til CGA og Athenas. Opfyldelse af lovkrav.

 

6. Dine rettigheder

I henhold til persondataforordningen, har du en række rettigheder. Rettighederne er som følger: Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger CGA og Athenas behandler om dig. Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, CGA og Athenas har registreret om dig. Du har ret til at få slettet de personoplysninger Athenas har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter CGA og Athenas alle oplysninger, som CGA og Athenas ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme. Du kan ved skriftlig anmodning til Athenas enten modtage en udskrift af dine

personoplysninger, få ajourført dine personoplysninger, gøre indsigelser eller anmode om at få slettet dine personoplysninger. Anmodningen skal underskrives af dig og indeholde dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Du kan også kontakte Athenas, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser. Anmodningen fremsendes til: Athenas ApS, Flakhaven 1, 1. 5000 Odense C, Att. CRM-afd. Athenas vil indenfor en måned efter modtagelsen af din anmodning om udskrift fremsende denne til din postadresse. Ved anmodninger om rettelser og/eller sletning af dine personoplysninger, undersøger Athenas, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt. Athenas kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig teknisk indgriben (for eksempel at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller i situationer hvor den ønskede handling må anses for værende yderst kompliceret (for eksempel anmodninger om oplysninger, der udelukkende findes som sikkerhedskopier).


Opdateret marts 2020

Stolt leverandør af konsulentydelser og forløb til: