Tommy Krabbe

Tommy Krabbe

Tommy Krabbe

Tommy Krabbes akademiske baggrund er en Cand. Mag. i Interpersonel Organisationskommunikation – Nogle lange ord, der handler om, hvordan mennesker får det bedste frem i hinanden gennem kommunikation – i en eller anden organisatorisk ramme.

Derefter har han arbejdet i ti år som projektleder i både det private og offentlige, og i dag holder han foredrag, workshops og kurser for steder som Novo Nordisk, 3F, Ikea, Cisco, Arkil, FOA, DBU, DGI, HK, Røde Kors, adskillige skoler, institutioner og andre arbejdspladser i flertallet af de danske kommuner.

Han dækker et bredt felt af områder, der alle har det til fælles, at det handler om at få mennesker til at fungere optimalt sammen, så de skaber de bedste resultater. Det handler fx om social kapital, kommunikation, motivation, trivsel og ildsjæle.

Tommys kunder sætter altid pris på den dedikation, han går til opgaven med. For ham handler det om at give tilhørerne en hel oplevelse, hvor der er en rød tråd gennem dagen og masser af mulighed for at grine, lære og inspireres sammen undervejs.

Han taler sprudlende til folk, hvor de er, og han prioriterer den direkte kontakt så meget, at han for længst har slukket for projektoren. Han er af den klare overbevisning, at der dør en lille, sød killing, hver gang en PowerPoint-præsentation åbnes.

Claus Mathiasen er seniorkonsulent på Teknologisk Institut og har beskrevet mødet med Tommy under et foredrag om ildsjæle således:

Evalueringen er hurtigt overstået, for du fortjener al den ros, der kan ligge på dig. Som moden og rimeligt erfaren mand tænkte jeg i første omgang ’whoops’ da jeg så din meget unge og sandsynligvis uerfarne fremtoning, og jeg forventede helt ærligt mest en hurtigtsnakkende Karl-Smart fremlæggelse af almindeligheder. Sådan gik det ikke, mine tommetykke fordomme blev gjort totalt til skamme. Med entusiasme, vid, humor, dybt kendskab til emnet, og ikke mindst dybe, egne reflektioner i bagagerummet gjorde du rede for begrebet ildsjæl, i din egen forståelse og kontekst. Hurtigtsnakkende er du, men med en klar, ildrød tråd gennem hele seancen fik du fremlagt, forklaret og diskuteret din egen definition af begrebet, så formentlig alle forstod dit budskab. Du får et rent tolvtal herfra.


Tommy arbejder med følgende emner, og tilbyder foredrag, workshops og kurser:

Arbejdsglæde, Arbejdsmiljø, Forandring, Kommunikation, Motivation, Psykisk Arbejdsmiljø, Samarbejde, Social Kapital, Stress, Trivsel mm.


Herunder finder du er række eksempler på foredrag, workshops og kurser Tommy tilbyder:

Foredrag om Ildsjæle

Workshop – Social Kapital

Kursus i guldgraversamtaler