Jon Kjær Nielsen

Jon Kjær Nielsen

Jon Kjær Nielsen

I mere end et årti har Jon Kjær Nielsen haft som passion at skabe forbedringer i menneskers arbejdsdag. Hans ingeniørstudie kulminerede med et speciale i organisationsudvikling i 2002, og siden da har han arbejdet for at skabe øget arbejdsglæde og succes, for såvel offentlige som private arbejdspladser.

Jons speciale er at klæde deltagerne på med praktiske redskaber, så de selv kan gøre en positiv forskel i hverdagen. Gennem foredrag og workshops om arbejdsglæde er han med til at øge trivslen på danske arbejdspladser, også i forandringstider. Hans kurser i personlig effektivitet har ligeledes til sigte at sikre en god hverdag hvor arbejdsglæden bevares – også når der er travlt.

Jons foredrag, workshops og kurser er nu oplevet af over 20.000 mennesker, og han har solgt 7.000 eksemplarer af bøgerne Arbejdsglæde på 6 uger (2009) og 100 tips til arbejdsglæden (2013). Jon er en ivrig blogger, og har ligeledes flere bøger i støbeskeen.


Jon arbejder med følgende emner, og tilbyder foredrag, workshops og kurser:

Arbejdsglæde, Arbejdsmiljø, Effektivitet, Forandring, High Performance, Motivation, Psykisk Arbejdsmiljø, Samarbejde, Trivsel mm.


Herunder finder du er række eksempler på foredrag, workshops og kurser Jon tilbyder:

Foredrag om arbejdsglæde

Workshop om trivsel og arbejdsglæde 

Dagskursus for arbejdsglædeambassadører

Kursus i personlig effektivitet