Henrik Krogh

Henrik Krogh

Henrik Krogh

Med udgangspunkt i ”humor håb og handlekraft” er Henrik Krogh om nogen manden der sætter fokus på begrebet langtidsfrisk. Hvilke faktorer gør os langtidsfriske og langtidsholdbare så vi stortrives både på job og i det private.

Henrik Krogh har med langt over 1500 afholdte foredrag og peptalks gennem mere end 25 år en professionel tilgang og stor erfaring med håndtering af opgaver som rådgiver, underviser og oplægsholder.

Henrik Krogh arbejder specifikt med Work Life Balance, Stress og forebyggelse af samme, Trivsel, Sygefravær og ledelse under forandringsprocesser.

I hans mange år som rådgiver har han blandt andet rådgivet topledere i danske virksomheder, og lavet træningsforløb for ledere i blandt andet Coca-Cola, Topdanmark, Novo Nordisk, SAS mf.

Henrik er hovedkilde på de første 2 bøger i Skandinavien om sammenhængen mellem ledelse og stress udgivet på Børsens forlag. Henrik benyttes med jævne mellemrum som ekspert på tv når emnet er stress og trivsel i blandt andet DR’s serie “Stress – den moderne syge”, “Besat af arbejde” og “Det gode liv”, samt Børsen Executives serie om nye ledelsesredskaber til forebyggelse af stress. Senest har Henrik medvirket i DR´s Ha det godt programmer om stress og langtidsfriske samt DR Magasinet Penge om at nedbringe sygefraværet i Odense Arrest ved at sætte fokus på de langtidsfriske.

Henrik Krogh er forfatter til bestselleren “Fra overlevelse til overskud” samt nyheden “Fra battlemind til safemind”. Begge er udgivet på Lindhart og Ringhof.


Henrik Krogh afholder en lang række yderst spændende og fagligt stærke foredrag med fokus på blandt andet
stress, trivsel, forebyggelse, sygefravær og ledelse under forandrings processer.


Eksempler på disse:

Foredrag: Hvad er travlhed og hvad er stress? 

Foredrag: Fra overlevelse til overskud.

Foredrag: Fra battleminde til safemind.

Foredrag: Bliv langtidsfrisk og langtidsholdbar.