Referencer


For Anette Prehn:

“Vi havde en rigtig god dag sammen med Anette Prehn – med lutter positive tilbagemeldinger fra medarbejderne bagefter. Workshoppen BEVAR OPTIMISMEN I FORANDRINGEN var meget brugbar og anvendelig – både arbejdsmæssigt og privat. Den satte gang i masser af tanker om, hvordan man forholder sig i forandringssituationer, og hvordan vi kan hjælpe os selv og hinanden. Anette skitserede adfærdsmekanismer hos mennesker, som alle kunne spejle sig i. Hun fik menneskeliggjort og nuanceret modstand mod forandring. Og så fik hun klart kommunikeret, hvordan man kan gøre sin hjerne til en medspiller i forandring… først og fremmest for éns egen skyld, fordi det ellers bliver for hårdt at være i. Anettes bidrag var meget motiverende og inddragende, og alle – både bioanalytikere, molekylærbiologer, læger, forskere, sekretærer osv. – var helt opslugte af det!”

Lotte Krogh, ledende overlæge, Klinisk Genetisk Afdeling, Odense Universitetshospital


For Henrik Krogh:

“Henrik har en enestående evne til at kunne fortælle om komplicerede emner på en ikke akademisk måde, så vi alle kan forstå det, og bruge det til noget, så snart vi går ud af døren”.
Adm. direktør Lars Green, Novo Nordisk Corporate Finance


For Tommy Krabbe

Vi havde i Greve Kommune fornøjelsen af at høre Tommy Krabbe til vores årlige frivillighedsarrangement. Det er tydeligt, at Tommy taler fra hjertet – ikke fra et stykke papir, og at han grundlæggende er interesseret i de mennesker, der omgiver ham. Tommy var en stor inspiration for alle i salen, heriblandt de frivillige, politikere og administration. Vi kan varmt anbefale et foredrag med Tommy til alle, der har brug for at se tingene i et nyt perspektiv.

Hanne Staanum, Centerchef for Sundhed & Pleje, Greve Kommune

Tusind tak for sidst. Det var et super underholdende, lærerigt og vedkommende foredrag du holdt. – Ganske som du havde lovet Der er kommet masser af tilkendegivelser fra personalegruppen: Alle er positive, og er blevet optaget af noget – og det er GODT!   Britta Malgo Andersen, Pædagogisk leder, Vuggestuen Tornhøjve.


For Mikael Rasmussen

Kunde: Teknisk Landsforbund

Et meget alvorligt emne blev formidlet på en forståelig og humoristisk måde. Ingen er i efter kurset i tvivl om at det her er alvor for alle… Jeg har fået tilbagemeldinger fra medlemmerne og de er meget tilfredse med aftenen. Flere fik en øjenåbner om hvor udbredt stress er. Der er stor ros til Mikael for formidling og at tage deltagerne alvorligt selv om det var private situationer der blev spurgt ind til.

Kunde: Grontmij A/S

Vi har stor ros til Mikael for både hans faglighed og engagerende måde, at videreformidle emnet på. Dagen gav stof til eftertanke og muligheder for, at drøfte nye tilgange til håndtering af stress. Vi vil gerne anbefale en tilsvarende seance til andre interesserede.


 For Rene Nielsen 

Susanne wrote: “Har lige overværet Rene Nielsen som har foredraget “halv mand – helt menneske” hold da op – næsten 200 mennesker grinte i 1 1/2. Time på trods af en tragisk baggrund. Noget mere livsbekræftende skal man lede længe efter – kan kun anbefale Rene – han er et mandfolk.”


For Anders Bjørk

Vi har i Børnehuset Klokkervej i Århus haft den store glæde af at have besøg af Anders Bjørk af to omgange. Den første gang var en formiddag hvor Anders lavede oplæg og igangsatte gruppearbejde ift arbejdet med social kapital. Den anden gang var en hel dag på en personaledag, hvor Anders underviste i Enneagrammet. Begge dage var meget brugbare både ift den læring der var på dagen, men det var også efterfølgende nemt at arbejde videre i personalegruppen. Anders er en yderst kompetent underviser der kan motivere folk med sin entusiasme og sine eksempler, og forstår at gøre tingene overskuelige og nemme. Med venlig hilsen Henrik Dollerup Pædagogisk leder


 For Jon Kjær Nielsen 

Hej Jon. Jeg vil bare sige dig tusind tak for det fantastisk inspirerende oplæg du holdt på Kongskilde Friluftsgård i dag.
Du fik virkelig gjort den måske lidt tørre teori særdeles “spiselig”. Du har givet mig lyst til at arbejde meget mere med arbejdsglæden i vores afsnit.
Jeg er i den heldige situation, at jeg skal på vagt i nat, og dermed kan komme igang allerede idag. Tusind tak.
Mvh Pernille Hallberg Henriksen Sygeplerske Neonatal afd., Næstved Sygehus


For Niels Anders Thorm 

Det er ikke et hverdagssyn at se forsikringsfolk juble begejstret i fælleskab. Men det var hvad der skete, da Niels Anders Thorn holdt oplæg til Alkas virksomhedskonference. Emnet var nærvær i kommunikationen, og oplægget var top professionelt leveret. Jeg er sikker på, at vi alle den dag blev meget mere bevidste om, hvordan vi kan udvikle os, og blive endnu bedre til at kommunikere.
Ved sjove og levende eksempler, hvor Niels Anders Thorn gavmildt brugte sig selv til at illustrere forskellige situationer, åbnede han vores øjne for hvordan vi kan opnå nærvær og troværdighed i kommunikationen med hinanden og vore kunder.
Jeg kan varmt anbefale Niels Anders Thorn som inspirerende foredragsholder, når en virksomheds kommunikation er på dagsorden.

Lise Agerley –Kommunikationsdirektør Alka Forsikring