Om CGA

Hos CGA gør vi en dyd ud af at hjælpe dig og din virksomhed professionelt. Vi arbejder hurtigt og målrettet frem med den ideelle løsning når det drejer sig om kompetence udvikling af medarbejdere i kommuner og regioner samt private virksomheder rundt om i landet.

Vi agerer sparingspartner med daglig gang i kommunerne, regionerne og de største danske virksomheder, og har deraf et indgående kendskab til hvad der rører sig i markedet, og i hvilken retning trenden går.

Vi samarbejder med en række af landets dygtigste undervisere inden for deres respektive fagområder, og har en stærk dialog om alt fra forespørgsler på foredrag, til store og længerevarende kurser.

Vi er en afdeling af Athenas Group med afsæt i de dygtigste oplægsholdere og deres kompetencer inden for emner som trivsel, arbejdsmiljø, konflikthåndtering, kommunikation og social kapital mm.

Hos CGA er ingen opgave for lille og ingen for stor. Vi skræddersyr alle opgaver efter specifikke ønsker, og lægger hånden på blokken sammen med jer for at sikre den helt rigtige løsning.

 


For Jylland / Fyn

Kim Ditlevsen
Konsulent og Key Account Manager

Telefon 5049-2209
[email protected]

 

 

 

 

For HT området / Sjælland

Viktor Feldmann
Konsulent og Key Account Manager

Telefon 4280-9606
[email protected]